Annoin viikonlopulla yhdelle synttärisankarille lahjaksi kirjan Kausiruokaa herkuttelijoille ja ilmastonystäville. Jemmasin kirjaa kuitenkin sen verran, että ehdin kollaamaan sieltä parhaat reseptit.
Saisiko olla Ravintola Juuren paahdettua mustajuurta, joka ainakin ruusunmarjahillokkeella on ollut taivaallista? Tai vihreätä parsaa, pähkinäkastiketta ja rapeaksi paistettua polentaa? Uuh.
Bonuksena freesit ja kivat kuvat Kalasataman säkkiviljelmältä, missä minäkin potaatteja kesällä kasvattelen.
3 kommenttia:
Joo! Mullakin on tilaus vetämässä, ja odotukset korkealla!
Jee jee! Kerro sitten, että mitä reseptejä varten mun pitää omia kirja takaisin!
Mansikka-paprikakeitto ja tillipesto ainakin, heti näin ensimmäisen kirjasta tehdyn illallisen perusteella.
Tosin sitä pestoa voit hyvin tehdä ilman kirjaakin (mutta jos saat kirjasi takaisin, niin laitoin itse hiivahiutaleiden tilalle parmesaania, kun en ollut ikinä kuullut koko hiutaleista).
Lähetä kommentti