keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Hello, (seasonal) dinner time!

Annoin viikonlopulla yhdelle synttärisankarille lahjaksi kirjan Kausiruokaa herkuttelijoille ja ilmastonystäville. Jemmasin kirjaa kuitenkin sen verran, että ehdin kollaamaan sieltä parhaat reseptit.



Saisiko olla Ravintola Juuren paahdettua mustajuurta, joka ainakin ruusunmarjahillokkeella on ollut taivaallista? Tai vihreätä parsaa, pähkinäkastiketta ja rapeaksi paistettua polentaa? Uuh.  

Bonuksena freesit ja kivat kuvat Kalasataman säkkiviljelmältä, missä minäkin potaatteja kesällä kasvattelen.

3 kommenttia:

minna kirjoitti...

Joo! Mullakin on tilaus vetämässä, ja odotukset korkealla!

Aino kirjoitti...

Jee jee! Kerro sitten, että mitä reseptejä varten mun pitää omia kirja takaisin!

minna kirjoitti...

Mansikka-paprikakeitto ja tillipesto ainakin, heti näin ensimmäisen kirjasta tehdyn illallisen perusteella.

Tosin sitä pestoa voit hyvin tehdä ilman kirjaakin (mutta jos saat kirjasi takaisin, niin laitoin itse hiivahiutaleiden tilalle parmesaania, kun en ollut ikinä kuullut koko hiutaleista).